Stanley gulvlampe IP44

kr 4.949,00

Et naturlig innslag i naturen. Gi uteplassen en skikkelig oppgradering med den trendy og stilrene gulvlampen Stanley for utendørsbruk. Det er den fine og populære innendørslampen, Dixton, som har fått en oppfriskning og har flyttet ut i naturen. Foten på Stanley gulvlampe består av ubehandlet marmor i en størrelse større enn forgjengeren Dixton, for ekstra stabilitet. Derfor tåler Stanley bordlampe mer vær og vind enn det den sannsynligvis vil bli utsatt for. Lampeskjermen består av UV-bestandig PC-akryl som holdes oppe av en rett, svart ramme i matt metall. Helhetsinntrykket virkelig oser av moderne kreativitet. Har du allerede annen utendørsbelysning fra By Rydéns? Stanley gulvlampe passer godt sammen med resten av utendørsserien. Denne utendørslampen er utviklet for å holde lenge og forgyller kvelder og netter med matt og fint lysskinn, uansett årstid. Plasser Stanley gulvlampe på balkongen, i hagen eller hvorfor ikke på terrassen? Med 5 meter lang ledning, som selvfølgelig også er beregnet for utendørsbruk, finnes det uendelig mange muligheter for plassering av lampen for beste effekt. Kanskje på verandaen for å ønske gjestene dine velkommen? Med Stanley gulvlampe får du gatens lekreste utendørsbelysning

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen 7-10 dager

Kategori: