Stanley Bordlampe IP44

kr 3.299,00

Et naturlig innslag i naturen. Gi uteplassen en skikkelig oppfriskning med den trendy, men samtidig stilrene bordlampen Stanley for utendørsbruk. Det er den fine og populære innendørslampen, Dixton, som har fått en oppfriskning og har flyttet ut i naturen. Foten på Stanley bordlampe er laget av ubehandlet marmor i en størrelse større enn forgjengeren Dixton. Det gir ekstra stabilitet. Derfor tåler Stanley bordlampe mer vær og vind enn det den sannsynligvis vil bli utsatt for. Lampeskjermen består av UV-bestandig PC-akryl som holdes oppe av en rett, svart ramme i matt metall. Helhetsinntrykket virkelig oser av moderne kreativitet. Har du allerede annen utendørsbelysning fra By Rydéns? Stanley bordlampe passer godt sammen med resten av utendørsserien. Denne utendørslampen er utviklet for å holde lenge og forgyller kvelder og netter med et matt og fint lysskinn, uansett årstid. Plasser Stanley bordlampe på balkongen, på hagebordet eller hvorfor ikke på sidebordet på terrassen? Med 5 meter lang ledning, som selvfølgelig også er beregnet for utendørsbruk, finnes det uendelig mange muligheter for plassering av lampen for beste effekt.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen 7-10 dager

Kategori: