Maison bordlampe oppladbar USB IP44 – Hvit

kr 1.645,00

Vakker og smidig i en og samme forkledning. Med Maison bordlampe ved din side får du ikke bare et behagelig lys, men også et vakkert skyggespill fra det stansede mønsteret på lampeskjermen. Maison bordlampe er like vakker som den er fleksibel. Med den matte, svarte fargen passer den inn i både minimalistiske og detaljrike miljøer. Maison bordlampe tåler å stå utendørs, uansett vær, og er den perfekte lampen for å lyse opp terrassen, balkongen eller hagen hele året. I tillegg er Maison bordlampe batteridrevet og oppladbar, det gjør den til en praktisk lampe å flytte rundt i hagen eller på uteplassen etter behov. La Maison bordlampe bli med deg på balkongbordet, til loungegruppen eller hagebordet. Forleng kveldene med denne oppladbare bordlampen og nyt det vakre og koselige lyset, hver dag, hele året!

Maison bordlampe er 34,5 cm høy og 15 cm på det bredeste. Maison bordlampe har 1 stk. integrert lyskilde med 3W LED. Maison bordlampe er oppladbar. Lampen er også IP-44-klassifisert, det innebærer at den er vanntett og tåler å stå ute hele året. Lampen tennes og slukkes ved å trykke inn en knapp på lampefoten, og er også utstyrt med en tretrinns-dimmer som gir deg muligheten til å justere lysstyrken og skape den perfekte stemningen avhengig av situasjonen.

 

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 3-7 dager