Falsterbo 40 utelampe – Rå Corten

Opprinnelig pris var: kr 4.299,00.Nåværende pris er: kr 3.999,00.

Med sitt minimalistiske design bidrar denne gulvlampen med et vakkert blikkfang til utemiljøet ditt – på terrassen, balkongen, oransjeriet, utenfor garasjen eller stallen, ved inngangen, eller på brygga – hvert hagerom fortjener å bli opplyst av atmosfærisk belysning. Lampen er laget i Polen av 1,5 mm tykt cortenstål, som er et værbestandig og vedlikeholdsfritt materiale med lang levetid. Den leveres ubehandlet i sin originale grå stålfarge. Når lampen har stått ute en stund starter oksidasjonsprosessen og det dannes sakte en rusten overflate som over tid gir en vakker rødbrun farge. Værforholdene avgjør hvor lang tid det tar før stålet danner den rustne overflaten, fuktighet må til for at prosessen skal starte. For å fremskynde prosessen kan overflaten vannes eller sprayes med saltvann. NB! Husk at mens materialet bygger opp sin rustne overflate, kan det misfarge sensitive og porøse overflater, så vær forsiktig hvor lampen plasseres de første årene. Når overflaten er blitt tilstrekkelig sterk og tett, misfarges den ikke lenger. På toppen er det en plantekasse med dreneringshull hvor planter kan bidra til et stemningsfullt løvinntrykk. Lyskilden er installert på undersiden av plantekassen, som gir et nedadvendt lys som sprer seg mot bakken og skaper et vakkert skyggespill takket være de laserkuttede lamellene i cortenstålet. NB! Lyspære holder og lyskilde er ikke inkludert. Kjøpes her

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 7-10 dager