Vanita takpendel 58 cm – Svart/Speil

kr 8.449,00

Når moderne mote snuser på retrotrenden, ender vi opp sånn omtrent her, med Vanita taklampe. En taklampe i et iøynefallende design som fører tankene hen til discokulens glansdager, men med et svært moderne design. Det avsløres ikke minst av den moderne svarte, matte takkoppen, som med sitt runde, men flate utseende skiller seg fra mer tradisjonelle takkopper. Lyskildene er omgitt av en svart stålramme, som igjen er kledd med flere runde, flate speil. Speilene kan ved riktig lys skape slående refleksjoner over omgivelsene, noe som bringer hele rommet ditt til liv.
Med en diameter på 50 cm og en skjermhøyde på 38 cm blir Vanita-taklampen intet mindre enn et staselig midtpunkt over kjøkkenbordet, salongbordet eller i soverommet. I tillegg er Vanita-taklampen høydejusterbar, en såkalt heislampe, som enkelt lar deg regulere belysningen avhengig av hva du trenger i øyeblikket. Mer lys til lekser og mindre lys for å skape koselig belysning mens du tilbringer tid med venner og familie. Ledningslengden er 120 cm. For Vanita taklampe trenger du tre lyskilder med stikkontakt E27 med maks 5W LED. Siden Vanita-taklampen er dimmbar, kan lyskildene med fordel være dimmbare, for muligheten til å skape den perfekte atmosfæren avhengig av situasjonen. Vi anbefaler lyskilder med fargen amber (rav) for å få et varmt og behagelig lys. Vanita er også tilgjengelig som plafond.
Til innendørs bruk. Lyskilder er ikke inkludert.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 3-7 dager

Kategorier: ,