SOFT SOUND LINEAR – Blå

kr 16.499,00

Reduser virkningen av forstyrrende lyder og skap bedre miljøer med Soft Sound Linear fra Belid. Nå lanserer vi en lineær armatur som kombinerer gode lyddempende egenskaper med profesjonelt lys. DESIGN SOM KUTTER I tillegg til å gi et godt lys på f.eks. arbeidsplasser, bidrar designet til å effektivt dempe lyden i rommet. Store lydabsorberende flater for maksimal effekt sammen med et slankt formspråk, gjør Soft Sound Linear til en kompetent løsning for f.eks. åpent kontorlandskap. RIKTIG LYS FOR ARBEIDSPLASSEN Plasser armaturene slik at lyset bidrar til et godt arbeidsmiljø. Soft Sound Linear egner seg best over skrivebord, både individuelt og i grupper. Armaturene har lysmotorer for profesjonelt bruk på arbeidsplasser. Det gjør Soft Sound Linear unik ettersom vi ikke har ofret verken lyskvalitet eller lydabsorberende egenskaper. FEM FARGER SOM STANDARD Beslagene finnes som standard i fem forskjellige farger og er produsert i ulltekstiler av god kvalitet. Syingen foregår i vårt eget systudio her i Varberg. Soft Sound Linear har en lengde på 122 cm, høyde på 43 cm og bredde på 10 cm. Med sitt moderne design og spennende designspråk skaper Soft Sound Linear en dekorativ funksjon i alle typer kontormiljøer.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 7-10 dager

Kategorier: ,