Hadeland Crystal stone 300mm – Kakao

kr 9.000,00

Utforsk mulighetene med Crystal Stone-kolleksjonen, en serie av unike og håndblåste glasspendellamper inspirert av naturens mangfoldige former og farger. Disse lampene skaper magiske assosiasjoner til iskrystaller, eroderte klipper og myke steinformasjoner.

Kakao fargede glasspendellampe inviterer til en følelse av varme og komfort.

Rike jordtoner og varme sanddyner. Alle lampene er munnblåst og den organiske formen skapes når glassmassen er varm, dette gjør at hver eneste kuppel blir unik.

Fargen Kakao er lett å kombinere med alle de andre fargene i serien.

Crystal Stone-kolleksjonen er en investering i både stil og funksjonalitet. Skap et moderne og stilig preg med en myk og behagelig belysning som gir en varm og koselig stemning. Taklampene kommer i tre størrelser og seks forskjellige farger.

Lampene er enkle å installere og kommer med alt nødvendig utstyr som trengs for montering.

Velg farge på oppheng, messing, stål eller sort, skriv ønsket farge i ordrenotat.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Nyhet! Forventet leveringstid 1 uke

Kategorier: ,