Daisy takpendel – Matt gull

kr 3.615,00

En hengende skjønnhet. Daisy taklampe er uten tvil vår mest poetiske nyhet.  Til tross for sitt litt romantiske utseende, har Daisy taklampe en urban livsstil takket være den dristige fargenyansen i moderne, matt, gulfarget metall. Selv takkoppen er vakkert gullfarget. Daisy taklampe passer dermed like godt i landlige hjem, så vel som i industrielle eller moderne hvite hjem. Heng Daisy taklampe over salongbordet eller spisebordet i stuen, over kjøkkenbordet på kjøkkenet eller over sengen på soverommet. Eller hvorfor ikke i gangen, så du blir møtt av denne skjønnheten så snart du kommer inn i hjemmet?
Daisy taklampe er designet av WIS Design.
Siden takkoppen har samme farge, gir Daisy taklampe et komplett inntrykk uten overflødige detaljer. Daisy taklampe måler 36 cm i diameter og har en høyde på 43 cm. Den totale ledningslengden er 120 cm. Daisy taklampe krever en lyskilde med stikkontakt E27 og maks 5W LED. Når du bruker riktig lyskilde og installert dimmer, kan Daisy-taklampen også dimmes. Vi anbefaler en lyskilde med fargen rav for å forsterke det varme, romantiske inntrykket Daisy-taklampen gir ytterligere. Daisy er også tilgjengelig som bordlampe og gulvlampe.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 3-7 dager

Kategorier: ,