Clava Wood – Svart

kr 5.999,00

Clava Wood-lampeskjermen er laget av laserskårne trelameller som skaper fengslende lysstråler som pryder veggene rundt. Med detaljer i tre får både designet og hjemmet ditt et sofistikert preg av natur. Lampeskjermens organiske form gir den et skulpturelt preg, noe som gjør den til et iøynefallende element.

De rene og enkle linjene i trelamellene gjør at Clava Wood passer i ulike miljøer og rom. Den kan heve stemningen over et spisebord, lyse opp en gang eller pryde taket på et soverom. I tillegg passer den perfekt sammen med Santé-gulvlampefot, slik at du får en allsidig gulvlampe som kan plasseres i nærheten av en sofa eller i et hjørne der det er behov for ekstra belysning.

Lampeskjermens ukompliserte, men likevel effektfulle utseende, kombinert med de elegante tredetaljene, gjør at Clava Wood vekker oppsikt i miljøer som hotellobbyer, restauranter og kafeer.

Tilgjengelig i eik, mørk eik og svart eik, blander Clava Wood lampeskjermen uanstrengt skjønnhet og funksjonalitet.

NB: Pendeloppheng er ikke inkludert, men kan kjøpes separat. 

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen 7-10 dager

Produktnummer: 2244 Kategorier: ,