Turno taklampe – Svart

kr 3.615,00

Når ensformighet ikke er et alternativ. Med Turno plafond i klassisk svart metall har du muligheten til å stille inn lyskildene etter eget ønske. Siden Turno plafond ikke har noen bakside, kan du velge om du vil at lyskildene, som får plass i et rør av frostet glass, skal være i fokus, eller om du foretrekker at de er skjult og stråler ut på sidene bak den gullfargede metallskiven. Kanskje du har funnet den nye lampen til gangen eller soverommet? Eller hvorfor ikke plassere Turno plafond over spisebordet eller salongbordet? Litt ekstra luksus til soverommet med denne stemningsfulle plafonden? Eller så blir Turno prikken over i-en på det moderne barnerommet eller tenåringsrommet. Turno taklampe tåler ganske enkelt å bli vist frem. Uansett hvor Turno taklampe havner i hjemmet ditt, vil du kunne glede deg over lampen i lang tid. En plafond er også et perfekt alternativ når taket er lavere og en tradisjonell taklampe ikke passer. Dette er fetteren til forgjengerne Hero og Planet.

Turno taklampe er 27 cm høy og 66 cm på det bredeste. Til Turno taklampe trenger du 6 stk. G9 lyskilder med maks 4W LED. Fest lampen til taket med en vanlig takkrok og skjul opphenget med den matchende takkuppelen i svart metall.

Turno taklampe finnes også som bordlampe, gulvlampe og plafond.
Til innendørsbruk. Lyskilder medfølger ikke.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 3-7 dager