Monarque taklampe – Svart krom

kr 2.955,00

Luksuriøst høydepunkt. Når det gjelder Monarque plafond, er følelsen av luksus bare fornavnet. Det spiller ingen rolle hvordan du har dekorert rommet generelt; vær forberedt på at Monarque-plafondens akryl prismer vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet og risikere å få resten av interiøret til å blekne i sammenligning. Denne staselige lampen har nøye utvalgte detaljer i akryl og metall, noe som gir et eksklusivt utseende som sammen med de varme tonene av messing skaper en uforglemmelig helhet. Det betyr at Monarque plafond passer best i et rom hvor den virkelig får sjansen til å skinne og blomstre. Plasser derfor Monarque plafond over spisebordet eller salongbordet, eller et annet sted i hjemmet hvor du ikke har nok plass til en anhengslampe, men likevel vil gi et inntrykk.
Monarque plafond har en diameter på 51 cm og en høyde på 28 cm. Monarque plafond krever tre lyskilder med stikkontakt E27 med maksimalt 40W. Monarque plafond er også dimmbar, så velg gjerne en lyskilde som kan dimmes hvis du har dimmer installert i hjemmet ditt.  I tillegg kan du velge mellom en lyskilde som gir klart lys eller mer varmt lys. For sistnevnte anbefaler vi vår lyskilde med fargen rav.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 3-7 dager