Dolores plafond e27 – Konjakk

kr 2.199,00

Dolores taklampe er en fantastisk belysningsløsning som vil legge til en elegant touch i gangen din. Den er tilgjengelig i cognacfarget glass med en svart baldakin eller grått glass med en satinlignende baldakin, og tilbyr to stilige alternativer som komplementerer interiøret ditt.

Dolores-lampen har en rund og bølgende design som utstråler fortryllende estetikk. Konstruksjonen i glass gir en behagelig og jevn fordeling av lys, og skaper en varm og innbydende atmosfære i gangen.

Den svarte eller satinlignende baldakinen gir Dolores-lampen et moderne og trendy preg samtidig som den skaper en stilren kontrast til det fargede glasset. Kombinasjonen av materialer og farger gir lampen et raffinert og sofistikert utseende.

Perfekt for å belyse gangen og skape en innbydende inngang til hjemmet ditt, blir Dolores glasslampe en iøynefallende interiørdetalj som vil imponere gjestene dine.

Utforsk mulighetene med Dolores glass taklampe og la det elegante designet og belysningen forvandle gangen din til et stilig og innbydende rom.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 3-7 dager