Turno gulvlampe – Svart

kr 4.385,00

Når ensformighet ikke er et alternativ. Med Turno gulvlampe i klassisk svart metal har du muligheten til å stille inn lyskildene etter eget ønske og smak. Siden Turno gulvlampe ikke har noen bakside, kan du velge om du vil at lyskildene, som får plass i et rør av frostet glass, skal være i fokus, eller om du foretrekker at de er skjult og stråler ut på sidene bak den gullfargede metallskiven. På grunn av gulvlampens ulike utførelser, fyller Turno en funksjon i de fleste rom i hjemmet ditt. Kanskje du har funnet den nye lampen til gangen, stuen eller soverommet? Turno gulvlampe tåler å bli vist frem, men er samtidig perfekt å plassere på litt trangere steder på grunn av sin slanke design. Kanskje som en ekstra lyskilde inntil TV-en, eller som en stilig detalj på barnerommet eller tenåringsrommet? Uansett hvor Turno gulvlampe havner i hjemmet ditt, vil du kunne glede deg over lampen i lang tid. Dette er fetteren til forgjengerne Hero og Planet.

Turno bordlampe er 175,5 cm høy og 72 cm på det bredeste. Til Turno gulvlampe trenger du 4 stk. G9 lyskilder med maks 4W LED. Ettersom Turno gulvlampe er dimbar, kan lyskildene med fordel være dimbare, slik at du har muligheten til å skape den perfekte stemningen uansett anledning.

Turno gulvlampe finnes også som bordlampe, taklampe og plafond.
Til innendørsbruk. Lyskilder medfølger ikke.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

På lager

Kategorier: ,