Cozy – Sort/røkgrå

kr 2.499,00

Kos med Cozy. Det er noe helt spesielt når forskjellige materialer møtes i vakker harmoni. Cozy bordlampe har lampefot trukket i svart kunstskinn med en tydelig søm på den ene siden av estetiske årsaker. Lampeskjermen består av en stor glasskuppel som gir lyskilden et behagelig lys. Glasskuppelen minner om et konjakkglass, og finnes derfor passende i fargen konjakk, samt i fargen grå. Både konjakk og grått er blant vårens mest trendy farger. Tenk å komme inn i gangen etter en lang dag på jobben og bli møtt av denne flotte lampen? Cozy bordlampe passer også perfekt i et stort vindu eller på sidebordet. Eller hvorfor ikke som en ekstra lyskilde på TV-benken i stuen? Selv nattbordet får en oppdatering, men denne stilige og tøffe lampen. Med sitt behagelige lys passer Cozy bordlampe også på kontorplassen eller på barnerommet. Det finnes som sagt mange perfekte steder du kan kose deg med en Cozy bordlampe.

Cozy bordlampe er 41,5 cm høy og 29 cm på det bredeste. Til Curve bordlampe trenger du 1 stk. lyskilde med sokkel E27 med maks 5W LED. Lyskilden byttes enkelt ved behov. Bruk med fordel en 60 mm lyskilde. Bryteren er plassert på den 2 meter lange kabelen.

Cozy bordlampe finnes med grått og konjakkfarget glasskuppel.
Til innendørsbruk. Lyskilde medfølger ikke.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 3-7 dager

Kategorier: ,