Turno bordlampe – Svart

kr 2.639,00

Når ensformighet ikke er et alternativ. Med Turno bordlampe i klassisk svart metall har du muligheten til å stille inn lyskildene etter eget ønske og smak. Ettersom Turno bordlampe ikke har noen bakside, kan du velge om du vil at lyskildene, som får plass i et rør av frostet glass, skal være i fokus, eller om du foretrekker at de er skjult og stråler ut på sidene bak den gullfargede metallskiven. På grunn av bordlampens ulike utførelsene fyller Turno en funksjon i de fleste rom i hjemmet ditt. Kanskje du har funnet den nye lampen til gangen, soverommet eller vinduet? Turno bordlampe tåler å bli vist frem, men er samtidig perfekt å plassere på litt mindre steder på grunn av sin slanke design. Kanskje som en ekstra lyskilde på TV-benken, eller som en stilig detalj i tenåringsrommet? Uansett hvor Turno bordlampe havner i hjemmet ditt, vil du kunne glede deg over lampen i lang tid. Dette er fetteren til forgjengerne Hero og Planet.

Turno bordlampe er 59 cm høy og 40 cm på det bredeste. Til Turno bordlampe trenger du 2 stk. G9 lyskilder med maksimalt 4W LED. Bryteren er plassert på den 2 meter lange kabelen. Siden Turno bordlampe er dimbar, kan lyskildene med fordel være dimbare, slik at du har muligheten til å skape den perfekte stemningen uansett anledning.

Turno bordlampe finnes også som gulvlampe, taklampe og plafond.
Til innendørsbruk. Lyskilder medfølger ikke.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

På lager

Kategorier: ,