Hadeland Vigra Bordlampe Røkgrå m/messing armatur

kr 4.990,00

Bordlamper tilfører en ekstra touch til interiøret og skaper hyggelige soner i hjemmet ditt. I vårt sortiment av lamper med stoffskjerm utvider vi serien med tre mindre bordlamper i ulike former og farger: Frei, Vigra og Hitra. Disse lampene harmoniserer uttrykksmessig med Hadeland Glassverks øvrige bordlamper – klassiske lamper som blir et smykke i ethvert hjem.

Bordlampen har en organisk base i munnblåst glass og tekstilskjerm i høy kvalitet. Lampene er tilgjengelig i ulike glass- og skjermfarger, slik at du kan sette sammen den perfekte lampen til ditt hjem.

En øy, omkranset av hav på alle kanter er som et eget lite univers. Som små øyer, omgitt av det særegne nordiske lyset, eller som fyrtårn med varsel om trygge farvann, skaper de nye bordlampene fra Hadeland Glassverk kontraster og harmoni med vakkert design og lysspill.

Alle bordlampene munnblåses og håndslipes på Hadeland Glassverk. Flere enn 7 håndverkere får sette sitt personlige preg på lampen før den blir sendt hjem til deg.

Alle lampene er basert på utsøkt og presist håndverk og kvalitet.

  • Spesifikasjoner: Glassfot med stoffledning
  • Lyskilde medfølger ikke.
  • Pæreanbefaling: E27, 4W-7W LED, ca. 80mm størrelse, 2200K (klar eller hvit pære)
  • Tekstilskjerm 21X25cm
  • Monteringsanvisning medfølger
  • Design Maud Gj. Bugge

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

På lager

Kategorier: ,