Daisy bordlampe – Matt gull

kr 2.639,00

En sømløs skjønnhet. Daisy bordlampe er uten tvil vår mest poetiske nyhet. Lampeskjermen ligner kronbladene på en blomst eller forgreningen av en trekrone som grasiøst bøyer seg mot bakken. Til tross for sitt litt romantiske utseende, har Daisy bordlampe en urban livsstil takket være den rette, stilige lampebasen og den dristige fargenyansen i moderne, matt, gulfarget metall. Daisy bordlampe passer dermed like godt i landlige hjem, så vel som i industrielle eller moderne hvite hjem.
Daisy bordlampe er designet av WIS Design.
Med en stanset skjerm får lyset større sjanse til å spre seg uten samtidig å ta over hele rommet. Siden lampebasen har samme farge, gir Daisy bordlampe et komplett inntrykk uten overflødige detaljer. Daisy bordlampe måler 30 cm i diameter og har en høyde på 50 cm, noe som gjør den perfekt å plassere på enten vinduskarmen i stuen, på sidebordet i gangen eller hvorfor ikke på nattbordet i soverommet? Den lange ledningen til Daisy bordlampe er 200 centimeter og gir dermed større valg når det gjelder plassering i forhold til stikkontakter.  Daisy bordlampe krever en lyskilde med stikkontakt E27 og maks 5W LED. Når du bruker riktig lyskilde og installert dimmer, kan Daisy-bordlampen også dimmes. Vi anbefaler en lyskilde med fargen rav for å forsterke det varme, romantiske inntrykket ytterligere. Daisy er også tilgjengelig som taklampe og gulvlampe.

Frakt

Vi bruker Bring/PostNord som fraktselskap og alle pakker kan leveres til hele landet. Legg varen i kurven og betal i kassen!

Klikk og hent

Bor du i Stavanger-området? Du kan bestille på nett og hente i butikken. Les mer om det her.

Hjemkjøring av varer er gratis og gjelder innenfor den gamle kommunegrensen til Stavanger, Randaberg og Sola. Postnummer: 4005-4029, 4031-4034, 4041-4052, 4055-4058, 4070-4073, 4077, 4083, 4085. Merk din ordre med "hjemkjøring"

Forventet sendt fra vårt lager innen: 3-7 dager

Kategorier: ,